‘Een wijs man zoekt het in zichzelf, de dwaas zoekt het in anderen.’ Confucius

Wij zijn Joke Voermans en Manon Voermans, moeder en dochter en eigenaren van Voermans Coaching.

Uniek aan Voermans Coaching is dat wij ervaring hebben in de zorg en het onderwijs. Wij zijn professionals in verpleegkunde en in het beroepsonderwijs.

Overbelaste zorgmedewerkers, docenten en studenten

Wij hebben bewust gekozen om opgeleid te worden tot coach, omdat wij om ons heen zien dat de medewerkers in zorg en het onderwijs onder druk staan. Er is veel uitval en verloop onder professionals en professionals in opleiding. Wij zetten onze ervaring en kennis in, om middels coaching zorgmedewerkers, docenten en studenten te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Wij zijn maatschappelijk betrokken persoonlijkheden en wij geloven erin dat ieder zijn talenten moet benutten, zodat je iets doet waar je hart sneller van gaat kloppen. Wij gunnen jou dit ook en stellen onze expertise graag beschikbaar.

Ik, Joke, heb ruime ervaring als verpleegkundige, docent en adviseur in het reilen en zeilen van de zorgverlening, beroepsonderwijs en de bijbehorende organisaties. Daarnaast zet ik mezelf maatschappelijk in als vrijwilliger bij de kruisvereniging.
Waar ik energie van krijg is het in gesprek gaan met anderen, vanuit positiviteit en met een vleugje humor. Ik lees veel, vind het heerlijk om te koken voor familie en vrienden, de natuur doet mij altijd goed. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat je zelf de slingers in het leven op moet hangen, dit doe ik dan ook regelmatig.

Joke Voermans

Ik, Manon, heb ervaring als HBO-Verpleegkundige binnen meerdere zorgorganisaties. Daarnaast heb ik mezelf maatschappelijk ingezet bij het Rode Kruis en enige levenservaring opgedaan in Australië. Expats kunnen ook door mij gecoacht worden, daar ik de Engelse taal beheers.
Waar ik energie van krijg is borrelen of goed eten met familie of vrienden, zwemmen, lezen en het hebben van fijne gesprekken. Iets voor een ander kunnen betekenen heb ik altijd belangrijk gevonden.

Manon Voermans